Grup cultura i desigualtat: Obra vista, la Trini

El dret a participar en la vida cultural de la ciutat està marcat per importants desigualtats. El teu codi postal, la teva classe social, la teva edat, el teu gènere o el teu origen condicionen, també, el compliment d’aquest dret. No és un tema menor: parlem de les oportunitats per desenvolupar les nostres diverses cultures. Però fer front a aquestes desigualtats no significa “la mateixa cultura per tothom”. A les ciutats i barris passen coses culturalment molt importants. Les persones i comunitats tenen necessitats, però també capacitats i pràctiques culturals que cal conèixer i recolzar. Per això l’Escola d’Estiu IGOP es trasllada a la Trinitat Vella i, en col·laboració amb els seus “actius culturals”, parlarem de cultura i desigualtat:

Dilluns 17 de juny

16h: Trobada oberta del grup de treball “Cultura i desigualtat a Barcelona”. Més info: link

18h: Performance Itinerant Hay Ropa Tendía, passejada i teatre fòrum al barri de la Trinitat de la mà de:

-Peluquitas @peluquitas.barcino

-Associació Els Triniteiros @elstriniteiros

-Col·lectiu Maletas Viejas @maletasviejas

Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella, carrer de la Foradada, 36.

Inscripcions: https://bit.ly/2Kflsju

 

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: