Grup cultura i desigualtat: Obra vista, la Trini

El dret a participar en la vida cultural de la ciutat està marcat per importants desigualtats. El teu codi postal, la teva classe social, la teva edat, el teu gènere o el teu origen condicionen, també, el compliment d’aquest dret. No és un tema menor: parlem de les oportunitats per desenvolupar les nostres diverses cultures. Però fer front a aquestes desigualtats no significa “la mateixa cultura per tothom”. A les ciutats i barris passen coses culturalment molt importants. Les persones i comunitats tenen necessitats, però també capacitats i pràctiques culturals que cal conèixer i recolzar. Per això, el dilluns 17 d ejuny l’Escola d’Estiu IGOP es va traslladar a la Trinitat Vella i, en col·laboració amb els seus “actius culturals”, vam parlar de cultura i desigualtat amb un programa que va incloure:

Trobada oberta del grup de treball “Cultura i desigualtat a Barcelona”. Més info: link

Performance Itinerant Hay Ropa Tendía, passejada i teatre fòrum al barri de la Trinitat de la mà de:

-Peluquitas @peluquitas.barcino

-Associació Els Triniteiros @elstriniteiros

-Col·lectiu Maletas Viejas @maletasviejas

-Centre Cívic Trinitat Vella

Si voleu rebre informació sobre les properes activitats del grup de treball «Cultura i desigualtat a Barcelona», ens podeu inscriure a: culturaidesigualtat@gmail.com

Los comentarios están cerrados.

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: